WE NEED YOU! *peka*

image3

Hej igen!
Hjärnverksamheten hos Royal Deer Productions står aldrig stilla. Vi har redan nu utarbetat ett nytt projekt som vi ska hålla på vid sidan om produktionen av var man har sitt kall. Planen är att vi (jag, Anton och Hugo) ska ge oss ut i sommarskåne för att spela in en typ av reseprogram som sedan ska släppas under hösten. Tanken är att det ska komma ut ett program i veckan som är på 5-10 minuter. Precis hur detta ska gå till är dock inte helt utarbetat. För att genomföra detta skulle vi vilja ha eran hjälp. Om ni råkar veta någon intressant, rolig, spännande eller flummig plats, person eller vad som helst i vårt kära Skåne så tveka inte att dela med dig av det. Skriv det som en kommentar till detta inlägg eller i form av ett mail till [email protected]. Skriv gärna också namn och hur vi kan få tag på dig om vi skulle vilja veta mer. Nu far jag iväg med familjen till Italien. Beräknad hemkomst är någon gång i början av juli, så gläd mig nu med en drös kommentarer eller många röda flaggor i inboxen när jag kommer hem.

Ha en underbar midsommar så hörs vi sen!
Med vänlig hälsning
/Robin Kvist


Royal Deer Productions

Hejsan och välkomna till Royal Deer Productions alldeles nya hemsida. Det är här ni kommer kunna läsa om oss, hjälpa oss med tips, och även få möjlighet att kunna se våra produktioner. Royal Deer Productions är ett produktionsbolag, i nuläget, främst inriktat på film. Bolaget startades av Hugo Öringe, med i styrelsen finns också Anton Thelander och undertecknad, Robin Kvist. Våra uppdrag innom bolaget lyder som följer, Hugo Öringe: ordförande, Robin Kvist: vice ordförande, pr- och pressansvarig och Anton Thelander: sekreterare och kasör. Vilka roller vi har inom varje produktion skiljer sig från fall till fall men besluten fattas till största del gemensamt genom hela produktionen.
Bolagets första produktion är en kortfilm skriven av Hugo vid namn "var man har sitt kall" med vilken vi ämnar delta i pixel filmfestival. Manusskrivningen är just nu i sitt slutskede, det är dock många pusselbitar kvar innan inspelningen kan påbörjas som är beräknad till v.29.

Till sist skulle jag bara vilja ge er ett smakprov på en mini-produktion. Jag förstå att ni måste vara olidligt sugnaå att se hur det kan se ut under ett helt vanligt produktionsmöte på Royal Deer productions....eee...nåja. Här kommer i alla fall en liten film om hur det kan vara. Filmad av mig och redigerad av Hugo.

Håll till godo!

 

Detta var allt för denna gången, men kom snart tillbaka då jag vet att vi kommer behöva er hjälp med vårt nästa projekt.

Med vänlig hälsning.
/Robin Kvist


RSS 2.0