Framsteg i det fördolda.

image16

Det har på grund av den kraschade hårddisken, och därför också uteblivna julavsnittet, nu varit länge sedan vi uppdaterat bloggen. Även om vi inte gett upp tankarna helt på att få tillbaka julavsnittet så har det på senaste tid varit andra saker som hägrat. Vi har i skrivande stund precis tillryggalagt två långa och tuffa dagar av inspelningar bakom oss på ifö-verken i Bromölla. Detta har gjort att framstegen med Var man har sitt kall har tagit ett stort skutt framåt. Det återstår nu bara inspelningar av ett par mindre scener innan redigering och färdigställning av filmen kan påbörjas.
Några planer för inspelning av nästa Skåneresanavsnitt finns för närvarande inte. Vi tar dock fortfarande gärna emot tips och förslag på platser eller händelser i Skåne värda ett besök. Kanske är det din stad/by/håla/ort/samhälle/tätort/

metropol/tillflyktsort/fristad/avkrok/ som står på tur? Har du något tips så tveka inte att delge oss det. Har du inte något tips så tycker jag du ska delge oss det också och gärna en förklaring varför.
Ha det gött till nästa gång! Vi hörs!

Er tillgivne:
Robin Kvist
Royal Deer Productions


RSS 2.0