En ny mötesplats för skåneälskare!

image20


Vår lilla facebokklubb lever och frodas och har nu smått fantastiska 82 stolta medlemmar. Jag skulle bara vilja påpeka att detta är en ypperlig plats att diskutera både det ena och det andra, (mycket bättre än här eftersom vi administratörer inte kan svara direkt på era inlägg) speciellt gärna ser vi ju att ni diskuterar skåne och var vi vill att vi ska ta vägen i framtiden. Till detta endamål har jag precis startat tråden skånes smultronställen. Vill ni inte snacka om det kan ni ju titta in och ta upp ett annat ämne. Ni är hur som helst vart välkommna till: http://www.facebook.com/group.php?gid=10025584846. Hoppas vi ses där!

/Robin

Våra älskade dialekter

Eftersom vi har lovat att vara mer aktiva, men även för att vi i dagarna sedan senaste releasen haft över 160 unika besökare på bloggen (måste firas, Wooohoow!!), kommer här ett litet inslag av Jesper Rönndahl från p3-programmet pang prego. Ämnet är våra kära skånska dialekter. Mycket nöje!


Vi hörs snart igen!
/Robin

Skåneresan avsnitt 4 - Kristianstad


Nu är den långa väntan äntligen över, Skåneresan är tillbaka och bättre än någonsin. Njut och förundras över våran kreativitet. Här har ni avsnitt fyra - Kristianstad.


Facebookgrupp!

Ärade beundrare, snart ikväll är äntligen väntan över, klockan 20.00 kommer ett nytt avsnitt av skåneresan finnas uppe! I samband med detta har jag skapat en intressegrupp på facebook, gå gärna med där och visa ditt stöd till skåneresan!


Skåneresan på facebook

image19


/Hugo

RSS 2.0