Misströsta icke!

 

image5


Hejsan alla http://royaldeer.blogg.se-besökare.

 

Nej, vi har inte begått kolektivt självmord. Vi har bara varit lite dåliga på att uppdatera denna sida. Bakom fasaden har det dock hänt desto mer. Under vistelsen i småland mottog vi ett samtal från film i Skåne med beskedet att de var beredda att ge oss bidrag för projektet "var man har sitt kall". Detta gjorde ju oss självklart mycket glada (se bild ovan). Filmprojektet är tänkt att komma igång redan under hösten, mer info om detta får ni senare, förmodligen från Hugo då filmen är hans lilla skötebarn.

 

Vidare så tycker vi att det är mycket roligt att första avsnittet av Skåneresan mottagits med öppna armar. Vi har fått många positiva kommentarer, både i form av kommentarer på bloggen och in real life. Mycket glädjande. Filmen har i skrivande stund haft 360 visningar och antalet fortsätter att stiga för var dag som går.

 

Vi har också fått många förfrågningar om när nästa film kommer och vi vädjar till er att icke misströsta. Den är på gång. Det mesta är genomgånget och inspelningen är planerad till nästa helg.

 

Detta var allt för denna gång. Over and out.

 

Med vänlig hälsning

Robin Kvist

Royal Deer Productions


Kommentarer
Postat av: Mannen med masken, a.k.a da Lander

*Tummen upp*

2007-08-26 @ 20:54:28
Postat av: ordförande

(Y)

2007-08-26 @ 21:33:11
Postat av: dornab

Tittade i tordags på Packat & Klart, där de har en audition i varje program med reseskildringar/klipp insända till SVT från amatörer. Kanske det vore värt ett försök att skicka in Åhusfilmen dit?
Längtar efter del 2!

2007-08-28 @ 09:01:43
Postat av: rödhåriga lilla ängeln

måste ju säga att era t-shirts är väldigt fina

2007-09-03 @ 22:37:54
URL: http://makaroner.blogg.se
Postat av: hannes

tack för ytterligare ett skoj program:) har dock ett litet klagomål. texten på hemsidan, jag vet inte om det bara är på mim dator) men om det inte är det så hade ni möjligtvis kanske kunnat göra den aningen större?.
mvh hsnnes

2007-09-05 @ 20:59:58
Postat av: Sarah

Tips: Veberöd. En så kallad håla utanför Lund där Hydro-macken är central. Den är omskriven både som Sveriges mest omsättande Hydro-mack och som "häng-stället" för byns 13-16 åringar. Även för en del
äldre volvoförare. ca 5000 pers, 5 pizzerier och antagligen ännu fler hårsalonger som drivs av tanter i deras hem.

2008-03-20 @ 22:07:15
URL: http://playnomind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0